Hoogglans keukens laten spuiten in Zoetermeer?

Heeft u een mooie hoogglans keuken die wel een nieuw fris kleurtje kan gebruiken? Dat gaat helemaal lukken! Meubelspuiter.nl spuit hoogglans keukens weer als nieuw. Interesse? Kom langs of bel 079 - 360 32 80 voor een afspraak.

Andere mogelijkheden

Keuken spuiten
Kookeiland spuiten

Hoe gaat het laten spuiten van uw hoogglans keuken in zijn werk?

  1. Schuren: Uw keuken onderdelen worden netjes geschuurd in diverse schuurgangen
  2. Herstellen: Zo nodig worden uw keuken onderdelen herstelt om vervolgens gespoten te kunnen worden. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van een ‘zwartmaker’ om alle oneffenheden te kunnen zien.
  3. Spuiten: Bij het spuiten van uw hoogglans keuken onderdelen gebruiken we 2-komponentenlak voor krasvastheid en kleurvastheid.

De voordelen van meubelspuiter.nl

  • Deskundige vakmensen: Al onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen met de juiste papieren op zak. U kunt erop vertrouwen dat wij altijd voor de beste kwaliteit gaan en die ook leveren
  • Transparante werkwijze: U bent altijd welkom wanneer onze medewerkers bezig zijn met uw hoogglans keuken. Zo weet u precies waar ze mee bezig zijn en weet u waarom ons schadeherstel het geld dubbel en dwars waard is.
  • Wij helpen iedereen: Wij bedienen zowel de zakelijke als particuliere markt
  • Uitgebreide service: Wij spuiten ook op locatie. Desgewenst komen wij uw keuken halen Op locatie spuiten wij alleen de vaste delen

Laat uw hoogglans keuken spuiten door meubelspuiter.nl en bespaar veel geld.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.