Meubels laten spuiten in Zoetermeer?

Heeft u een mooie piano in uw huiskamer staan die wel een nieuw fris kleurtje kan gebruiken of deuren die gespoten moeten worden? Dat gaat helemaal lukken! Meubelspuiter.nl spuit alle soorten meubels weer als nieuw. Interesse? Kom langs of bel 079 - 360 32 80 voor een afspraak.

Hoe werkt de meubel spuiterij?

  1. Schuren: Uw piano of deuren worden netjes geschuurd in diverse schuurgangen
  2. Herstellen: Zonodig wordt uw meubel herstelt om vervolgens gespoten te kunnen worden. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van een ‘zwartmaker’ om alle oneffenheden te kunnen zien.
  3. Spuiten: Bij het spuiten van uw meubels gebruiken we 2-komponentenlak voor krasvastheid en kleurvastheid.

Welke meubels kan ik allemaal laten spuiten?

Niet alleen keukens, deuren of een piano. U kunt denken aan alle soorten meubels. Zoals interieurbouw, stoelen en zittingen, tafels en tafelbladen, winkelinrichtingen en ook buiten werk!

De voordelen van meubelspuiter.nl

  • Deskundige vakmensen: Al onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen met de juiste papieren op zak. U kunt erop vertrouwen dat wij altijd voor de beste kwaliteit gaan en die ook leveren
  • Transparante werkwijze: U bent altijd welkom wanneer onze medewerkers bezig zijn met uw meubels. Zo weet u precies waar ze mee bezig zijn en weet u waarom ons schadeherstel het geld dubbel en dwars waard is.
  • Wij helpen iedereen: Wij bedienen zowel de zakelijke als particuliere markt
  • Uitgebreide service: Wij spuiten ook op locatie. Desgewenst komen wij uw meubels halen Ook voor losse onderdelen spuiten bent u bij ons aan het juiste adres

Laat uw meubels spuiten door meubelspuiter.nl en bespaar veel geld.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.